Diputació de Girona
  • ·
  • Notícies·
  • XVIII Setmana del Cor per incidir en la importància de la prevenció

XVIII Setmana del Cor per incidir en la importància de la prevenció

  Tornar

05/06/2014

Les activitats començaran dimarts 10 de juny. El cap del Servei de Cirurgia Cardíaca de l’Hospital de la Vall d’Hebron, Albert Igual, pronunciarà una conferencia sobre les últimes novetats en cirurgia cardíaca. Ho farà a l’Auditori Josep Irla de l’edifici de la Generalitat a Girona.


Dimecres 11 i dijous 12 de juny, s’ofereix calcular el risc coronari a totes aquelles persones que ho vulguin. També es donaran pautes per prevenir les afeccions cardiovasculars i Dipsalut ensenyarà a intervenir en cas d’aturada cardíaca utilitzant un desfibril•lador. Tot plegat es farà a la plaça Miquel Santaló des de les 10 del matí fins les 7 de la tarda.


L’endemà, 13 de juny, d’11 h a 14 h, es durà a terme una mostra de tastets cardiosaludables a la plaça Salvador Espriu (entrada Mercat del Lleó). Després, a les 17 h, se celebrarà una taula rodona amb les associacions de malalts de cor de les comarques gironines (CORFI, GICOR, MACOR i EL RIPOLLÈS.COR) i s’oficialitzarà la proposta de constitució d’una federació d’associacions de pacients del cor. L’acte, que se celebrarà també a l’Auditori Josep Irla, estarà presidit pel director dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Josep Trias.


Finalment, el dissabte 14 de juny, es clourà la Setmana del Cor amb una marxa popular. Se sortirà a les 8,30 h del carrer Santa Clara/Pont de Pedra.


La Setmana del Cor està organitzada per l’Associació Gironina de Prevenció i Ajuda a les Malalties del Cor (GICOR) amb la col•laboració de diferents entitats de la demarcació, entre les quals Dipsalut.

 

Imatges  

XVIII Setmana del Cor

Compartir