Diputació de Girona
  • ·
  • Notícies·
  • Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols salva un home amb un desfibril·lador cedit per Dipsalut

Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols salva un home amb un desfibril·lador cedit per Dipsalut

  Tornar

07/08/2014

Els fets han succeït aquest dilluns 4 d’agost a les onze de la nit. L’home, veí del municipi, ha caigut desplomat a terra mentre caminava pel port. Quatre voluntaris de l’equip de Protecció Civil que eren a la zona (en el marc del dispositiu de seguretat pels focs d’artifici de la Festa Major) han intervingut ràpidament amb el desfibril·lador cedit per Dipsalut que duen dins el vehicle. L’aparell ha efectuat la descàrrega i, de seguida, s’ha pogut recuperar la víctima. Els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han estabilitzat l’home i l’han traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on actualment s’està recuperant dels fets.


Aquesta és la divuitena persona que se salva gràcies als desfibril·ladors implantats per Dipsalut arreu de la demarcació i a la decidida intervenció dels cossos de primera resposta i dels ciutadans.


Imatge: vehicle de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols dotat d’un desfibril·lador mòbil cedit per Dipsalut. Autor: Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols

 

Imatges  

Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols

Compartir