Diputació de Girona
  • ·
  • Notícies·
  • Entrenadors i àrbitres de Futbol 7 han après com actuar en cas d’aturada cardíaca

Entrenadors i àrbitres de Futbol 7 han après com actuar en cas d’aturada cardíaca

  Tornar

23/09/2014

La formació en suport vital bàsic i ús dels desfibril·ladors automàtics s’ha impartit aquest 20 de setembre a Banyoles, en el marc del curs inicial per a educadors en Futbol7 organitzat pels Consells esportius del Gironès, el Pla de l’Estany i l’Alt i el Baix Empordà.

El passat 6 de setembre també es va ensenyar a utilitzar els aparells de desfibril·lació als més de setanta àrbitres o tutors de joc de les Lligues de Futbol7.


Dipsalut ha ofert gratuïtament aquesta formació. L’objectiu és capacitar entrenadors i àrbitres perquè puguin actuar ràpidament en cas de mort sobtada cardíaca utilitzant els desfibril·ladors d’ús públic que hi ha disponibles a camps de futbol i altres recintes esportius.


Per divulgar la importància d’actuar immediatament quan es produeix una aturada cardíaca i perquè la ciutadania pugui familiaritzar-se amb els desfibril·ladors, Dipsalut programa tallers, estands informatius i cursos.


El proper 3 d’octubre, de 15.30 h a 16.30 h, se celebra un taller a l’Ajuntament de Campelles (obert a tots els veïns i veïnes del municipi). L’endemà, 4 d’octubre, de 11 h a 12 h, tècnics de Dipsalut seran a l’Espai Casa de Núria de Queralbs per ensenyar com funcionen els desfibril·ladors a totes aquelles persones que ho desitgin.


Per obtenir més informació sobre els tallers i cursos, cliqueu aquí.

 

Imatge: formació en l'ús dels desfibril·ladors celebrada a Banyoles aquest passat 20 de setembre. Font: Consell Esportiu del Gironès.

 

Imatges  

Entrenadors i àrbitres de Futbol 7 han après com actuar en cas d’aturada cardíaca

Compartir